" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





Tips Melembabkan Bibir}
Monday, August 3, 2015 | 11:45 AM | 0Comment

Sejak kebelakangan nie Malaysia semakin panas
Ye, aku tau neraka lagi panas aku cuma cakap pasal cuaca sekarang
Cuaca panas nie lahanat laaa penyebab utama pengeringan bibir
Bila bibir kering dah tak cantik nak pakai lipstik, merekah rekah pulak tu
Dah tak dapat nak menonjolkan bibir kau yang sexy mcm kera Kilafairy tuuu

So basically apa yang aku selalu buat untuk mengatasi masalah nie
Hanyalah dengan menggunakan  lipas lipbalm maybelline
Pakai setiap kali sebelum tidur, besok pagi sambil kau gosok gigi
Gigit Gosook sekali bibir tu tapi jangan over sangat
Nanti tercabut pulak bibir


Elakkan dari terbiasa menjijikkan menjilat bibir kerana ia lebih cepat membuatkan 
bibir kering dan pucat. Sekaligus merah bibir akan pudar
InsyaAllah lepas tiga hari mengamalkan tips ini bibir mungil tak kering lagi
Dah boleh selfie sambil buat bodoh duck face menggunakan pelbagai warna lipstik