" F l o w e r "

flaw

Hai Welcome Here


" I would rather wear flowers in my hair than diamonds around my neck "

We can chatting here





kmm}
Wednesday, October 24, 2012 | 2:10 AM | 0Comment

kolej matrikulasi melaka :)
dekat jerr sekangkang kera dari rumah aq
gempak kan...cuti2 boleh balik rumah..kaw ader?? hahah
mula-mula memang tak biasa sebab aq tak pernah duduk kat hostel
kat situ pun aq banyak jumpa kawan-kawan lama :)
walaupun x ingat tapi buat-buat ingat sbb aq bnyk berhijrah




roomate :)
first expection diorang kat aq  masa mula mula jumpa dulu
ialah aq seorang yang sengal2..x bersifat keperempuanan sangat dan berjiwa sensitif
pergh nak terduduk aq dengar...tp korang mmg terbaik
terima kasih sebab selalu dengar cerita nonsense aq hahah


A3T10 :)
walaupun aq tukar course tp aq  rasa best sangat satu praktikum dengan korang
semua gila-gila + sengal-sengal gak
Rapat sangat dah kitorang semua ni. Tak tahu lah apa jadi kalau hilang sorang. :'(